Yhdistys

Kiitokset ja uuden vuoden toivotukset!

Nyt vuoden viimeisinä päivinä haluamme muistutella jäsenyyden uusimisesta myös tulevalle vuodelle. Jäsenkirje asiaan liittyen onkin jo saapunut perille, mutta tässä vielä ohjeistusta, mikäli kirje ei sinua tavoittanut.

Haluamme kiittää jokaista jäsentämme mukanaolosta, vuonna 2022 jäsenmäärämme kasvoi ja myös aktiiviharrastajien määrä nousi.

LSK ry täytti 30 vuotta ja järjesti näyttelyitä, kilpailuja, arvontoja, kalenterin vuodeksi 2023, juhlavuositavaraa verkkokauppaan, tapaamisia niin etänä kuin livenä. Mahtavaa, että niin moni osallistui mukaan toimintaan!

Kiitos kaikille aktiivisille harrastajille osallistumisesta yhdistyksen toimintaan ja erityisesti näyttelyiden järjestämiseen, joissa olikin tekemistä, kun LSK järjesti niitä vuonna 2022 ennätysmäärän, yhdeksän kappaletta.

Hallitus kiittää kaikkia jäseniään kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2023! Uusi vuosi ja uudet kujeet, toivottavasti näemme niin vanhoja kuin uusiakin kesyrottien omistajia mukana yhdistyksen erilaisissa tapahtumissa Tervetuloa kaikki mukaan vuonna 2023!

Suuret kiitokset myös vuoden 2022 näyttelysponsoreille:

Harrastajat/jäsenet

Katarina Forssell Kirsi Granström Leena Koiranen Jessika Sipilä Siiri Lundström

Eläinkaupat ja muut liikkeet


Turun Lemmikkiasema


Rockwell’s

Voimaeläin

Feedcon

RTV – Kemiö

Kasvattajat


Zaya’s kesyrotat

Valkyria’s kesyrotat

Rattitude’s kesyrotat

Manalan kesyrotat

Muut sponsorit

Team PFF
(Pettersson, Forssell & Forsström)

Rainpaw Creations

Jinsin kesyhiiret

Varjosielun hamsterit

Vastaa