näyttelyt tapahtumat

Ystävänpäivänäyttely 18.2.2023 Viiala

Aika: 18.2.2023
Paikka: Viialan Sampola, Vakkistentie 5, 37830 Viiala Kartta

Näyttelypaikka avataan kello 9, arvostelut alkavat kello 10. Paikalla samaan aikaan Suomen Lemmikkikanit ry:n näyttely.

Tuomarit:

Ulkomuotoluokat (sk&rex):
Ryhmä 1, yksiväriset, Ryhmä 2, tikatut & Ryhmä 3, pointilliset: Roosa Peltola, Ryhmä 4, kuviolliset: Piia Niemelä, (varalla Elina Ilves ryhmät 1, 2 & 3, varalla Saija Forsström ryhmä 4)

Lemmikkiluokka: Urokset: Piia Niemelä, Naaraat: Susanna Jousa (varalla Tara Westerlund)

Agility: Tellu Sonne (varalla Heli Pettersson)

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.2.2023

Ilmoittautumiset ja kuitti näyttelymaksusta sähköpostiosoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisten mukana tulee lähettää kuitti näyttelymaksusta, joko liitetiedostona (virallinen kuitti, kuvakaappaus, verkkopankista pdf:ksi tulostettu tai vastaava, kuitit excel- word ym muodossa tai suoraan tekstinä kopioituna sähköpostiin eivät kelpaa!). Tarkistathan, että lähetät varmasti kaikki tarvittavat tiedot! Näyttelymaksut maksetaan LSK ry:n tilille FI90 5711 3020 0907 78. Viite: 1802 22232. Tarkistathan, että maksat oikealle tilille oikeaa viitenumeroa käyttäen!

Ulkomuotoluokka- ja lemmikkiluokkamaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 5€, 3.-5. eläin 3€, 6. jne. eläin 2€.
Agilitymaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 2,5€, 3.-5. eläin 2€, 6. jne. eläin 1€.

Maksut alenevat omistajakohtaisesti. Ulkomuotoluokan ja lemmikkiluokan maksut alenevat erikseen. Ei-jäsenille ilmoittautumishinta 10€/eläin (UML ja Lemmikkiluokka) ja 5€/eläin (Agility). Jälki-ilmoittautumismahdollisuus on vain etukäteen muita eläimiä ilmoittaneilla. Jälki-ilmoittautumismaksu on 10€/eläin (UML ja Lemmikkiluokka) ja 5€/eläin (agility).

Näyttelyssä on jälleen kuvausstudio, jossa halukkaat voivat kuvata lemmikkejään. Omaa rekvisiittaa saa tuoda mukaan, yhdistyksen puolesta paikalla on tausta, valot sekä jotain teemaan sopivaa.

Näytteilleasettajien tulee varautua siihen, että näyttely kestää koko päivän.

Tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot LSK ry:n kotisivujen etusivulla ja tapahtumakalenterissa. Näyttelyluettelot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Marjut Alakylä puh. 044-2574397 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Näyttelyä sponsoroivat:

Team PFF (Pettersson, Forssell ja Forsström) ❤

Vastaa