Yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain kesyrottaharrastajille näyttelyitä, joita koskevat tiedot julkaistaan aina yhdistyksen kotisivuilla hyvissä ajoin ennen näyttelyajankohtaa. Ilmoittautuminen näyttelyyn tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi.

Näyttelyyn ilmoittautumisesssa tulee näkyä näyttelyn paikka ja aika, eläinten omistajan nimi ja yhteystiedot sekä eläinten tiedot:

Näyttelyluokka/-luokat (eläin voi osallistua yhteen tai useampaan näyttelyluokkaan)
Eläimen nimi
Turkkimuunnos
Väri/kuvio (+ merkintä D mikäli dumbokorvainen)
Sukupuoli
Ikä kuukausina (syntymäaika) Näyttelyikälaskuri
Isän & Emän nimi
Kasvattaja & Omistaja


Tiedot ilmoitetaan luettelomuodossa peräkkäin, ei allekkain!

→ Esimerkki 1 :
Ulkomuotoluokka & lemmikkiluokka
TyttöRotta, rex, black variegated, naaras, 6kk, (s. 1.1.21), i. IsäRotta – e. ÄitiRotta, Kasv. Kalle Kasvattaja, Om. kasv. & Olli Omistaja

Värin/kuvion kohdalla voi myös halutessaan käyttää rotumääritelmän mukaisia lyhenteitä (esim. ba/var), sukupuolen voi lyhentää n tai u ja sileäkarvaisen sk.

→ Esimerkki 2:

Ulkomuotoluokka
PoikaRotta, sk, besrbp (D), u, 12kk, (1.6.20), Ukko – Akka, Kasv. & Om. Ville Kasvattaja

Mikäli eläin ei osallistu lainkaan ulkomuotoluokkaan, vaan ainoastaan lemmikki- ja / tai agilityluokkaan, sallitaan puutteelliset tiedot emän & isän sekä kasvattajan osalta.

→ Esimerkki 3:
Lemmikkiluokka ja / tai agility
RottaRottanen, sk, ag, n, 3kk, (1.3.21) Om. Harri Harrastaja

Mitään alleviivauksia, lihavointeja tai kursivointeja ei tarvita, parasta on kirjoittaa eläimen tiedot mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi – luettelon tekijä kiittää!!

Huom! Näyttelyyn tulee ilmoittautua kutsussa esitettyyn päivämäärään mennessä, ja kaavakkeeseen on aina liitettävä asianmukainen kuitti suoritetusta ilmoittautumismaksusta!


Mukavaa näyttelypäivää!