Yhdistys

Juhlanäyttely 15.4.2023 Naantali

NÄYTTELY SIIRTYY! UUSI AIKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Lisätietoa täällä.

Aika: 15.4.2023
Paikka: Kuparivuoren urheilutalo, Kuparivuorentie 1 21100 Naantali Kartta

Näyttelypaikka avataan kello 9, arvostelut alkavat kello 10.

Näyttelyssä järjestetään tuplanäyttely ulkomuotoluokille. Näyttelymaksut alenevat näyttelykohtaisesti. Ilmoitathan myös osallistuvatko eläimet molempiin näyttelyihin vai ainoastaan näyttely 1 tai näyttely 2.

TUOMARIT:

Ulkomuotoluokat (sk & rex):

Näyttely 1: Elizabeth Hoyland (UK) & Sari Kallio. Ryhmäjako tarkentuu myöhemmin.

Näyttely 2: Rachel Powell (UK) & Sari Kallio. Ryhmäjako tarkentuu myöhemmin.

Lemmikkiluokat: Naaraat – Lena Haapamäki, Urokset – Elina Ilves

Agility: Heli Pettersson

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.3.2023

Ilmoittautumiset ja kuitti näyttelymaksusta sähköpostiosoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisten mukana tulee lähettää kuitti näyttelymaksusta, joko liitetiedostona (virallinen kuitti, kuvakaappaus, verkkopankista pdf:ksi tulostettu tai vastaava, kuitit excel- word ym muodossa tai suoraan tekstinä kopioituna sähköpostiin eivät kelpaa!). Tarkistathan, että lähetät varmasti kaikki tarvittavat tiedot, myös rekisterinumerot! Näyttelymaksut maksetaan LSK ry:n tilille FI90 5711 3020 0907 78. Viite: 1802 22232. Tarkistathan, että maksat oikealle tilille oikeaa viitenumeroa käyttäen!

Ulkomuotoluokka- ja lemmikkiluokkamaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 5€, 3.-5. eläin 3€, 6. jne. eläin 2€.
Agilitymaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 2,5€, 3.-5. eläin 2€, 6. jne. eläin 1€.

Maksut alenevat omistajakohtaisesti. Ulkomuotoluokan ja lemmikkiluokan maksut alenevat erikseen. Ei-jäsenille ilmoittautumishinta 10€/eläin (UML ja Lemmikkiluokka) ja 5€/eläin (Agility). Jälki-ilmoittautumismahdollisuus on vain etukäteen muita eläimiä ilmoittaneilla. Jälki-ilmoittautumismaksu on 10€/eläin (UML ja Lemmikkiluokka) ja 5€/eläin (agility).

Näyttelyssä on jälleen kuvausstudio, jossa halukkaat voivat kuvata lemmikkejään. Omaa rekvisiittaa saa tuoda mukaan, yhdistyksen puolesta paikalla on tausta, valot sekä jotain teemaan sopivaa.

Näytteilleasettajien tulee varautua siihen, että näyttely kestää koko päivän.

Tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot LSK ry:n kotisivujen etusivulla ja tapahtumakalenterissa. Näyttelyluettelot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Marjut Alakylä puh. 044-2574397 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Vastaa