näyttelyt

Marrasnäyttely 18.11.2023 Lempäälässä

Lemmikki- ja showkesyrotat ry järjestää kesyrottien näyttelyluokat PiNan (Pirkanmaan Nakertajat ry) 35-vuotisjuhlanäyttelyssä!

Aika: 18.11.2023
Paikka: Manttaali talo, Manttaalitie 1, 37500 Lempäälä

Näyttelypaikka avataan kello 9, arvostelut alkavat kello 10.

TUOMARIT:

Ulkomuotoluokat (sk & rex): Piia Niemelä HUOM! Tuomarimuutos! (varalla kotimainen tuomari)

Lemmikkiluokat: Susanna Jousa (varalla kotimainen tuomari)

Agility: Piia Niemelä (varalla kotimainen tuomari)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.11.2023

Ilmoittautumiset ja kuitti näyttelymaksusta sähköpostiosoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

!!HUOM!! VAROTOIMENPITEET SIENI-INFEKTION LEVIÄMISEN ESTÄMISEKSI:

Rottia ei tule käsitellä tarpeettomasti näyttelypaikalla, esim. ottaa boksista syliteltäväksi, siliteltäväksi, olkapäälle tms. Mikäli eläimiä on välttämätöntä käsitellä, tulee välttää kontaktia tekstiileihin ja käsittelyn jälkeen huolehdittava kunnollisesta käsihygieniasta. Positiivisen sienitestituloksen saaneiden tulee toimittaa negatiivinen testitulos LSK ry:lle ennen rottien näyttelyyn ilmoittamista. Mikäli eläimiä ei ole testattu lainkaan, LSK ry:n hallitus arvioi tilanteen tapauskohtaisesti.

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisten mukana tulee lähettää kuitti näyttelymaksusta, joko liitetiedostona (virallinen kuitti, kuvakaappaus, verkkopankista pdf:ksi tulostettu tai vastaava, kuitit excel- word ym muodossa tai suoraan tekstinä kopioituna sähköpostiin eivät kelpaa!). Tarkistathan, että lähetät varmasti kaikki tarvittavat tiedot, myös rekisterinumerot! Näyttelymaksut maksetaan LSK ry:n tilille FI90 5711 3020 0907 78. Viite: 18 11230. Tarkistathan, että maksat oikealle tilille oikeaa viitenumeroa käyttäen!

Ulkomuotoluokka- ja lemmikkiluokkamaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 5€, 3.-5. eläin 3€, 6. jne. eläin 2€.
Agilitymaksut LSK ry:n jäsenille: 1.&2. eläin 2,5€, 3.-5. eläin 2€, 6. jne. eläin 1€.

Maksut alenevat omistajakohtaisesti. Ulkomuotoluokan ja lemmikkiluokan maksut alenevat erikseen. Ei-jäsenille ilmoittautumishinta 10€/eläin (UML ja Lemmikkiluokka) ja 5€/eläin (Agility).

Jälki-ilmoittautuminen:

Jälki-ilmoittautumiset kaikkiin luokkiin. Jäsenille UML ja lemmikkiluokka 10€/eläin, agility 5€/eläin. Ei-jäsenille UML ja lemmikkiluokka 20€/eläin, agility 10€/eläin. Maksu paikan päällä käteisellä (mielellään tasaraha) tai LSK ry:n tilille FI90 5711 3020 0907 78. Viitteellä 18 11230. Tarkistathan, että maksat oikealle tilille oikeaa viitenumeroa käyttäen! Huom! Kuten ennakkoon ilmoittautumisten kohdalla, tulee sienen leviämistä ehkäisevät varotoimenpiteet ottaa huomioon! LSK ry:n helmikuun näyttelyyn osallistuneilta vaaditaan negatiivinen sienitestitulos ennen eläinten ilmoittamista näyttelyyn. Näyttelyyn voi osallistua vain oireettomia eläimiä, jotka eivät ole käyneet näyttelyissä helmikuun jälkeen, ovat saaneet negatiivisen sienitestituloksen tai ovat vain negatiivisen sienitestituloksen saaneiden kasvattajien poikueista! Jälki-ilmoittautumiskaavakkeen voi tulostaa ja täyttää etukäteen: Jälki-ilmo UML / Jälki-ilmo LMK & Agi. Kaavakkeen voi täyttää myös paikan päällä, varaathan tällöin mukaan tarvittavat eläintä koskevat tiedot.

Näytteilleasettajien tulee varautua siihen, että näyttely kestää koko päivän.

Näyttelypaikalle vapaa pääsy, tervetuloa!

Tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot LSK ry:n kotisivujen etusivulla ja tapahtumakalenterissa. Näyttelyluettelot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Marjut Alakylä puh. 044-2574397 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Näyttelyä sponsoroivat:

Vastaa