näyttelyt

Kesänäyttely Saakoskella 15.6.2024

Aika: 15.6.2024
Paikka: Suojakallio, Suojakallion maaseutuseura, Leustuntie 15, 41820, Saakoski Kartta
Näyttelypaikka avataan kello 9, arvostelut alkavat kello 10.30.

TUOMARIT:

Ulkomuotoluokat (sk & rex): Piia Niemelä (varalla kotimainen tuomari)

Lemmikkiluokat: Susanna Jousa (varalla kotimainen tuomari)

Agility: Piia Niemelä (varalla kotimainen tuomari)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.6.2024. 

KUKA SAA OSALLISTUA?

LSK ry:n hallituksen on pystyttävä varmistumaan siitä, ettei ilmoitettaville eläimillä ole sienitartuntamahdollisuutta. Näyttelyyn ei tällä hetkellä hyväksytä muiden yhdistysten näyttelyissä käyneitä rottia eikä muitakaan saman omistajan kotona asuvia rottia. Näyttelyyn ei voi myöskään ilmoittaa, jos omistajalla on kotonaan rottia lähtöpaikasta, joiden sienitestitulosta LSK ry ei pysty varmentamaan.

Kaikilta LSK ry:n 17.2.2024 näyttelyyn osallistuneilta vaaditaan näyttelyn jälkeen tehty negatiivinen sienitestitulos ennen eläinten ilmoittamista näyttelyyn. Positiivisen sienitestituloksen saaneiden tulee toimittaa negatiivinen testitulos LSK ry:lle ennen rottien näyttelyyn ilmoittamista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos asiasta lisää kysyttävää.

Jälki-ilmoittautumismahdollisuus vain jo ennakkoon hyväksytyille näytteilleasettajille.

NÄIN TEET ENNAKKOILMOITTAUTUMISET

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostiosoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Tämän jälkeen hallitus hyväksyy tai hylkää ilmoittautumiset. Huom. Älä maksa ilmoittautumismaksuja ennen hyväksyntää! Hylkäämistapauksissa maksua ei palauteta, jos se on maksettu etukäteen ohjeista poiketen. Jos ilmoittautumiset hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse maksutiedot, jotka tulee maksaa viikkoa ennen näyttelyä.

Tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot LSK ry:n kotisivujen etusivulla ja tapahtumakalenterissa. Näyttelyluettelot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
Lisätietoja antaa Marjut Alakylä puh. 044-2574397 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi

Näyttelyä sponsoroivat:

Vastaa