Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elonäyttely Pukkilassa 17.8.2024

17 elokuun

Aika: 17.8.2024
Paikka: Seurantalo Rientola, Mäntsäläntie 551, 07550 Torppi/Pukkila Kartta
Näyttelypaikka avataan kello 9, arvostelut alkavat kello 10.30.
TUOMARIT:

Ulkomuotoluokat (sk & rex): Elina Ilves (varalla kotimainen tuomari)

Lemmikkiluokat: Raisa Välimäki-Kuronen (varalla kotimainen tuomari)
Agility: Elina Ilves (varalla kotimainen tuomari)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.8.2024. 
KUKA SAA OSALLISTUA?
LSK ry:n hallituksen on pystyttävä varmistumaan siitä, ettei ilmoitettaville eläimillä ole sienitartuntamahdollisuutta. Näyttelyyn ei tällä hetkellä hyväksytä muiden yhdistysten näyttelyissä käyneitä rottia eikä muitakaan saman omistajan kotona asuvia rottia. Näyttelyyn ei voi myöskään ilmoittaa, jos omistajalla on kotonaan rottia lähtöpaikasta, joiden sienitestitulosta LSK ry ei pysty varmentamaan.
Kaikilta LSK ry:n 17.2.2024 näyttelyyn osallistuneilta vaaditaan näyttelyn jälkeen tehty negatiivinen sienitestitulos ennen eläinten ilmoittamista näyttelyyn. Positiivisen sienitestituloksen saaneiden tulee toimittaa negatiivinen testitulos LSK ry:lle ennen rottien näyttelyyn ilmoittamista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos asiasta lisää kysyttävää.
Jälki-ilmoittautumismahdollisuus vain jo ennakkoon hyväksytyille näytteilleasettajille.
NÄIN TEET ENNAKKOILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostiosoitteeseen lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi
Tämän jälkeen hallitus hyväksyy tai hylkää ilmoittautumiset. Huom. Älä maksa ilmoittautumismaksuja ennen hyväksyntää! Hylkäämistapauksissa maksua ei palauteta, jos se on maksettu etukäteen ohjeista poiketen. Jos ilmoittautumiset hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse maksutiedot, jotka tulee maksaa viikkoa ennen näyttelyä.
Tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot LSK ry:n kotisivujen etusivulla ja tapahtumakalenterissa. Näyttelyluettelot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
Lisätietoja antaa Marjut Alakylä puh. 044-2574397 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse lskilmoittautumiset@kesyrotat.fi
!!HUOM!! VAROTOIMENPITEET SIENI-INFEKTION LEVIÄMISEN
ESTÄMISEKSI NÄYTTELYN AIKANA !!HUOM!!
Rottia ei saa käsitellä tarpeettomasti näyttelypaikalla, esim. ottaa boksista syliteltäväksi, siliteltäväksi, olkapäälle tms. Mikäli eläimiä on välttämätöntä käsitellä, tee se kauempana muiden näytteilleasettajien rotista ja kuljetusboxeista. Vältä käsittelyn jälkeen kontaktia tekstiileihin ja muihin pintoihin ja huolehdi kunnollisesta käsihygieniasta.
Muiden kuin näytteilleasettajien tulee sopia erikseen eläinten tuomisesta näyttelypaikalle sähköpostitse: lskhallitus@kesyrotat.fi. LSK ry:n hallitus arvioi tilanteen tapauskohtaisesti. Voimassa kuluvan vuoden 2024 loppuun.

Tiedot

Päivämäärä:
17 elokuun
Kotisivu:
https://www.kesyrotat.fi/elonayttely-pukkilassa-17-8-2024/

Järjestäjä

Lemmikki- ja showkesyrotat ry

Tapahtumapaikka

Seurantalo Rientola
Mäntsäläntie 551
Pukkila, 07550 Suomi
+ Google Map